Psykolog i København – indre by

Så er der spændende nyt på lokalefronten. Pr. 1. juni 2020 har jeg kliniklokale i Teglgårdsstræde 4F hver onsdag og fredag. Frem til 1. august er det muligt at få en tid på Rathsacksvej 1, men derefter er der kun tider i Teglgårdsstræde og enkelte tider på Roskildevej 46.

Teglgårdsstræde ligger centralt i indre by København med masser af muligheder for offentlig transport. I gåafstand fra Nørreport tog og metro og i gåafstand fra Vesterport station. Bus 5C stopper lige ved Teglgårdsstræde.

Parkering finder du ofte på Teglgårdsstræde, selvom det er indre by. Hvis du vil være sikker på at finde parkering, kan du parkere i det store parkeringshus på Israels Plads. Herfra er der en gåtur på cirka 5 minutter til Teglgårdsstræde.

Selve lokalet er hyggeligt og med en rar atmosfære lige ud til en grøn gård. Når først man er gået igennem den røde port, er man væk fra Københavns mylder, og trafikstøjen er lukket ude.

Jeg glæder mig meget til at byde jer velkommen i Teglgårdsstræde 4F.

Spread the love
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.