Nyt lokale på Sankt Knuds Vej 10c

DEL HER

Min søde udlejer Zarah fra Pårørendepsykologerne har kastet sig ud i at blive selvstændig på fuld tid, og  skal selv bruge sit lokale på Borups Allé. Jeg har derfor brugt de sidste par måneder på at gøre et nyt lokale klar til at åbne 1. januar 2022. Det ligger på Sankt Knuds Vej 10c, 1903 Frederiksberg C.

Selve lokalet er indrettet primært til samtaler, men der er også mulighed for neuropsykologisk testning, hvilket er noget, jeg har manglet, de andre steder jeg har været.

Der er normalt fine parkeringsmuligheder på Sankt Knuds Vej eller på de nærliggende sideveje (2 timers gratis, men husk parkeringsapp). Der er også parkering i Codanhus (Gammel Kongevej 60), som er i gåafstand fra klinikken. Hvis du kommer med offentlig transport, så er der muligheder med metroen (stop: Frederiksberg Allé) eller bus 1A, 9A, 26, 31 og 71.

Jeg glæder mig så meget til at byde velkommen i mine nye fine lokaler. Vi ses!

Venlige hilsener
Anja

PS – her kan du finde et kort, hvis du ikke ved, hvor Sankt Knuds Vej ligger.