|

Neuropsykolog på Frederiksberg

DEL HER

Jeg har arbejdet inden for det neuropsykologiske felt siden 2009, så jeg har stor erfaring med at hjælpe mennesker med hjerneskader og hjernerystelse. Du kan læse mere om, hvad en neuropsykolog laver her. Jeg har stor erfaring med at tale med mennesker og hjælpe dem med at skabe forandring i deres liv. Det er vigtigt for mig at skabe et rum, hvor du kan føle dig tryg, da det er fundamentet for at kunne arbejde med sig selv og det, der er smertefuldt. Du kan læse mere om mig og hvordan jeg arbejder her. Jeg arbejder med den kognitive metode, der hedder Acceptance and Commitment Therapy. Det er forskningsmæssigt bevist, at den virker i forhold til mange forskellige problemstillinger.

Jeg har kliniklokale på Borups Allé 129, 2000 Frederiksberg. Der er nem adgang med offentlig transport (S-togs linjen F går lige til døren), eller du kan tage metroen til Fasanvej St. og gå resten af vejen eller tage bus 4A.

Det er nemt at finde parkering, enten på gaden eller ved Meny eller Irma (lige ved siden af lokalet). Læs mere her og se billeder af lokalet.

Tjek eventuelt Rejseplanen for at se, hvordan du kommer frem, eller kontakt mig her for yderligere information.